Vakmanschap en vakmensen bij Heijvast bouw- en aannemingsbedrijf

Specialisten voor werk aan vastgoed

Vertel ons jouw plannen met het vastgoed en wij vertellen je wat wij voor jou kunnen betekenen. Met ons gemotiveerde team van vaste werknemers en een groot netwerk aan ervaren vakmensen vind je bij ons de specialisten voor heel uiteenlopende projecten in het vastgoed, zoals:

Transformatie van vastgoed

Van oude kantoorpanden tot voormalige schoolgebouwen of grachtenpanden, veel vastgoed kan via transformatie een andere bestemming krijgen. Bij Heijvast realiseren we deze transformatieprojecten. Een oud bedrijfspand ombouwen tot een appartementencomplex? Een voormalig bankkantoor transformeren naar nieuwe woningen? Met onze vakmensen maken we dat mogelijk en geven we leegstaand vastgoed een nieuwe functie. Ook als het monumentale panden betreft of als er energetische maatregelen getroffen moeten worden.

Renovatie, voor nu en de toekomst

Oude panden die dezelfde functie behouden maar wel gerenoveerd moeten worden? Ook dat zijn de projecten die we vanuit Heijvast oppakken. Met ervaring in grote renovaties staan we klaar voor nieuwe uitdagingen. Ook kunnen we renovatietrajecten combineren met bijvoorbeeld verduurzaming door gelijktijdig de gewenste energetische maatregelen te realiseren. Zo zorgen we er niet alleen voor dat het vastgoed weer in goede staat is, we zorgen er ook voor dat het klaar is voor de toekomst!

Vastgoedonderhoud in Rotterdam

Van snelle reparaties bij acute situaties tot het dagelijks onderhoud aan vastgoed, Heijvast verzorgt vastgoedonderhoud in de regio Rotterdam. Snel en flexibel herstellen wij bijvoorbeeld stormschade en voeren kleine reparaties uit. Zo voorkomen we ongewenst verval aan vastgoed en blijft het een prettige plek voor de gebruikers. Een betrouwbare service van Heijvast waar vastgoedeigenaren en corporaties op kunnen rekenen en waardoor zij ook service in (dagelijks) onderhoud kunnen garanderen aan hun bewoners of huurders.

Winkel of kantoor verbouwen; specialistische kennis in retailverbouwingen

Een winkel of kantoor verbouwen vergt specialistische kennis, en die vind je bij Heijvast! Als bouwbedrijf hebben wij inmiddels al flink wat ervaring in deze unieke verbouwprojecten. Zo hebben wij het hoofdkantoor van CoolBlue verbouwd en een winkel van Holland & Barrett. Wij weten dat een retailverbouwing een strakke planning vereist zonder verrassingen. De winkel moet immers weer open! Wij houden daar rekening mee en zorgen voor een vlotte en kwalitatief hoogwaardige verbouwing van de winkel of het kantoor.

Monumenten verbouwen

Een rijksmonument verbouwen moet door een specialist gedaan worden met kennis van zaken en van de wettelijke regels rondom monumenten. Wij hebben beide en brengen dat in praktijk bij verschillende monumentale verbouwingsprojecten. Rekening houdend met de bijzondere eigenschappen en karakteristieke elementen van het pand, zorgen we ervoor dat het de unieke uitstraling behoudt. We laten het monument voldoen aan de gestelde eisen en zorgen dat het na de verbouwing weer in een uitstekende staat is.

Energetische maatregelen & verduurzaming

Met verduurzaming wordt vastgoed vaak energiezuiniger en kan het voldoen aan de eisen voor een beter energielabel. Iets dat vanaf 2023 voor veel commerciƫle panden verplicht wordt. Voldoet jouw vastgoed nog niet aan de gestelde eisen? Of wil je dat het pand energiezuiniger wordt? Dan kan Heijvast de energetische maatregelen die daarvoor geadviseerd zijn, uitvoeren. De verbouwing die hiervoor nodig is, verzorgen wij. Snel, netjes en volgens geldende regelgeving. Dit doen we zowel in opdracht van corporaties als voor particulieren.

Een aannemer voor een ander bouwproject?

Ben jij op zoek naar een ervaren bouw- en aannemingsbedrijf voor jouw project maar staat het werk dat nodig is, niet hier genoemd? Dat kan. We zijn van veel markten thuis en met ons uitgebreide netwerk van vakmensen is er altijd wel iemand die we ook voor jouw opdracht kunnen inzetten. Vraag ons dus gerust als je wil weten of we ook jou van dienst kunnen zijn. We horen graag van je.

Neem contact op  

Diensten

Vakmanschap en vakmensen bij Heijvast bouw- en aannemingsbedrijf